Amy Winehouse’un elbisesi satıldı

Bu sene kaybettiğimiz dünyaca ünlü şarkıcı Amy Winehouse un "Back to Black" albümünün kapağında yer alan elbise 67.300 dolara yani 124.500 liraya satıldı. Elbiseyi Şili de bulunan Fundacion Museo De La Moda ismindeki moda müzesi satın aldı.


Kaldırımlara Çizilen Üç Boyutlu Resimler

İşte birbirinden farklı içeriklere sahip olan üç boyutlu kaldırım resimleri. Son yıllarda bu konuda oldukça gerçekçi çizimlerle karşılaşıyoruz. Özellikle tepeden bakıldığında sanki gerçekmiş hissi yaratan bu sanat eserleri birçok kişinin ilgisini çekiyor. Bu eserlerin yapımı tabii ki tek kişiyle ve kısa sürede olmuyor. Yoğun bir çaba gerektiriyor. 2. resimde yapılan ön hazırlıktan bunu gayet net anlıyoruz ki bence diğerlerine nazaran kolay bir çalışmaya benziyor.


huhu...çok güzel :D








mükemmellllll....

gerçek gibi...








Öğretmen Adayları Başka İş Yapsın !

Bu ülkede var olan hükümetin Atatürk ün değer verdiği şeylerin hiçbirine değer verdiği yok. Öğretmenlik mesleği ayaklar altında. Atatürk e sormuşlar ya: " Paşam milletvekili maaşları ne kadar olsun diye". O' da öğretmen maaşlarını geçmesin demiş. Ya bıraktık milletvekillerinden fazla maaş almayı, maaş almamız, atanmamız artık o milletvekillerine kaldı. Artık o özel günler kalmadı ne yazık ki... 29 Ekim, 24 Kasım... devamı da gelecek heralde. Neyse bizim gibilerin hep kalbinde yaşayacaktır bu günler. "refah" içinde yaşayan yüzde 50 yeter onlara, biz ne desek boş...


Hakkı Devrim in Gafı :) Okan Bayülgen kurtarmak için çok uğraştı ama olmadı....

Hakkı yı Okan da kurtaramadı :D

Banyo Aksesuarları

Banyo aksesuarların banyo dekorasyonunda önemi oldukça büyüktür. Bu sadece görüntü açısından değil en çok kullanılan ürünler oldukları içindir. Mesela duvara monte olabilen bu metal aksesuar hem sabunluk hem askılık hem de havluluk olarak kullanılabiliyor. Görüntüsü de oldukça şık.


Banyolarda aksesuar deyince akla ilk gelen tabii ki banyo setleri oluyor. Banyo setleri son yıllarda oldukça farklı modellerde tasarlanmaya başladı. Aslında bunlara aksesuar demek mantıklı mı bilmiyorum. Çünkü aksesuarlar genel olarak sadece görüntü amaçlı kullanılıyor ve isteğe göre alınıyor. Bu setlerin de görüntüsü çok hoş ama sürekli ve zorunlu kullanılması gereken ürünler. Bu yüzden aksesuardan daha fazlası.

Ve tabii ki banyolarda değişik bir atmosfer yaratmak isteyecek kişilerin tercih edeceği bir aksesuar: Mum. Mumlarla gerçekten rahatlayan insanlar var. Bu mumlar genel olarak renkli ve kokulu oluyor. Tabii ki mumları kullanabilmek için güzel bir küvete sahip olmanız gerekir.





Swatch Saat Modelleri






Bunca zamandır sadece mekanik saat modelleri tasarlayan dünyaca ünlü İsviçre saat markası Swatch son olarak dijital saatlere olan yoğun ilgiyi görmezden gelemeyerek Swatch Touch adıyla bir saat tasarladı. Lcd ekrana sahip bu dijital saatin en önemli özelliği dokunmatik olması. Mekanik saat modelleri zaten şık ve modern olan Swatch, bu dijital dokunmatik saat modeliyle daha fazla insana hitap edeceğe benziyor. Swatch Touch saat modelleri 6 farklı renge sahip olup örnekleri en alttaki fotoğrafta verilmiştir.











Sayfalar

http://pufimiko.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.